კულინარია

“ამ რეცეპტით აღარავინ აკეთებს საცივს… დავიწყებას მიეცა უკვე” – საცივის უძველესი რეცეპტი სამეგრელოდან

წინა საახალწლო პერიოდში დიასახლისების განხილვის ერთ-ერთი მთავარი თემა სადღესასწაულო კერძებია. ყველაზე აქტიურად კი საცივის რეცეპტებს ეხმაურებიან სოციალურ ქსელში. განსაკუთრებით ცხარე...

ვრცლად...

როგორ გავარჩიოთ ნატურალური პომიდორი გენმოდიფიცირებულისგან?

როგორც იქნა მოვიდა ხილითა და ბოსტნეულით მდიდარი სეზონი, რაც ადამიანს საშუალებას აძლევს, მთელი წლის სამყოფი ვიტამინები მოიმარაგოს. თუმცა, ბოლო დროს...

ვრცლად...