ყველაზე ძვირად ღირებული სახეობის ყავა აღმოსავლეთ იავაზე, ინდონეზიის ქალაქ სურაბაის ახლოს იწარმოება. ეს ყავა კეთდება პალმის ცივეტის დახმარებით.
ცივეტა პატარა ცხოველია, რომელიც ციყვს ჰგავს. ყავის ეს სახეობა, რომელიც ასევე ცნობილია “Kopi Luwak”-ის სახელით, ძალიან უცნაური მეთოდით იწარმოება.
ცივეტა ჭამს ყავის ხის ნაყოფს, რომელიც ცხოველის კუჭ-ნაწლავს გაივლის და გამოდის მის ექსკრემენტებთან ერთად მოუნელებელ მდგომარეობაში.
https://www.youtube.com/watch?v=Pmk3yG1GdAI