სტაფილოს ხიზილალის რეცეპტი Gemrielia.ge – ის ვერა გოგიამ გაუზიარა.
საჭირო ინგრედიენტები:
ნიორი და მარილი გემოვნებით
ზეთი – 200.00 მლ
ძმარი – 0.50 მლ
პომიდორი – 4.00 კგ
ბულგარული წიწაკა – 2.00 კგ
სტაფილო – 5.00 კგ
მომზადების წესი:
1. დააბლენდერეთ: სტაფილო, ბულგარული წიწაკა, პომიდორი და ნიორი. მოაყარეთ მარილი გემოვნებით.
2. დაამატეთ 200მლ ზეთი და ძმარი.
3. ადუღეთ ფაფისებრი მასა 15 – 20 წუთით.
4. დაამატეთ ცოტაოდენიასპირინი და მოათავსეთ სტერილურ ქილებში