„ახალი კვლევის თანახმად, ბანანი და კენკრა შესაძლოა არ იყოს საუკეთესო სმუზის კომბინაცია ფლავანოლის ეფექტის შემცირების გამო.
ბანანში შემავალი ფერმენტი ფლავანოლებს ნაკლებად ბიოხელმისაწვდომს ხდის როდესაც ის კენკრასთან არის შერწყმული.
მკვლევარების თქმით, ბანანი კარგი ხილია, რომელიც უნდა მიირთვათ ან დაუმატოთ სმუზზს, რომელსაც არ აქვს ფლავანოლით მდიდარი ინგრედიენტები, როგორიცაა კენკრა, ყურძენი და კაკაო.
ბანანი ტკბილსა და კრემისებრს ხდის სმუზის, მაგრამ ახალი კვლევა ვარაუდობს, რომ ბანანისა და კენკრის შერევა შესაძლოა არ იყოს საუკეთესო კომბინაცია, თუ გსურთ ფლავანოლის მაქსიმალური სარგებლის მიღება…. “კითხვა განაგრძეთ ბმულზე