„არსად არ მიჭამია ასე გემრიელად გაკეთებული წიწიბურა… საჭიროა მხოლოდ 1 საიდუმლო ინგრედიენტი“ – მკითხველის რეცეპტი
ინგრედიენტები
კარაქი ან ზეთი
წიწიბურა
წიწიბურა მოხარშეთ, სანამ წყალს სრულად არ დაიშრობს. შემდეგ დაუმატეთ ბლომად კარაქი ან ზეთი (საშუალო ქვაბ წიწიბურაზე ნახევარ ჩაის ჭიქა ზეთს ვასხამ) და მარილი.
ასე მომზადებულ წიწიბურას ორი უპირატესობა აქვს: წყლის გემო არ აქვს და ცხიმიც იდეალურად ნაწილდება. ასე რომ, ამ რეცეპტის მთავარი საიდუმლო ცხიმია, რომელიც უბრალო წიწიბურას უგემრიელეს კერძად აქცევს.
თქვენ რა მეთოდი გაქვთ წიწიბურის გასაგემრიელებლად?