ხორცს ყოველთვის დიდი დრო სჭირდება მოსახარშად, ამიტომ დიდი დრო უნდა დახარჯოთ მომზადებაზე. მაგრამ ბანანის ქერქის დამატებამ შეიძლება ყველაფერი შეცვალოს.
აღარ გადაყაროთ ბანანის ქერქი. გამოიყენეთ იგი ბულიონის მოსამზადებლად და ხორცის დასამარინადებლად, ჩვენ გეტყვით როგორ.
შეფ-მზარეულები თვლიან, რომ ბანანის კანი ხორცთან ერთად ქვაბში ეხმარება მას უფრო სწრაფად მოხარშვას.
საფეხურები:
ჯერ ბანანის ქერქის ქვედა ნაწილი უნდა მოაჭრათ და კარგად გარეცხოთ.
მოხარშეთ ბულიონი ჩვეულებრივად.
მას შემდეგ, რაც წყალი ადუღდება, მოხადეთ ქაფი ბულიონს და ჩააგდეთ ბანანის ქერქი. შეგიძლიად მთლიანად, ან დაჭრილი მსხვილ ნაწილებად.
ბანანის ქერქის წყალობით ხორცი მალე მოიხარშება, იქნება უფრო რბილი და არომატული.