უამრავი ცხიმის დამწველი კოქტეილი არსებობს, თუმცა მე მხოლოდ ერთი დამეხმარა…
არ მეგონა, თუ იგი ასეთი ეფექტური აღმოჩნდებოდა! ჯანჯაფილისა და ხარდალის ძირების ნაზავის მეშვეობით გადავწყვიტე პრობლემა, რომელსაც დიდი ხნის განმავლობაში ვერ ვუმკლავდებოდი. წონაში ვიკლებდი, მაგრამ მუცლის არეს არაფერი შველოდა. აღმოჩნდა, რომ ორგანიზმი ნატურალური ცხიმის დამწველი საშუალებებით უნდა ასტიმულირო, გათავისუფლდე ზედმეტი სითხისგან და არ მიირთვა პური.
ცხიმის დამწველი კოქტეილი სახლის პირობებში
მასალა:
• 125 გრ გახეხილი ხარდალი (იგივე “ხრენი”)
• 4 ლიმონი
• 3 ჩ.კ. თაფლი
• 2.ჩ.კ. დარიჩინი
• 1 ს.კ. გახეხილი ჯანჯაფილის ძირი
მომზადების წესი:
დააბლენდერეთ ჯანჯაფილი და ხარდალი. დაამატეთ ლიმონის წვენი და დარიჩინი.
შეურიეთ მიღებულ მასას თაფლი.
შეინახეთ მაცივარში.
მიიღეთ სიროფი 21 დღის განმავლობაში, დღეში 2-ჯერ 2 ს.კ. სასურველია, ვარჯიშის ან ჭამის წინ. კურსის დასრულების შემდეგ შეისვენეთ 1 კვირით, შემდეგ შეგიძლიათ კვლავ განაახლოთ.
ეფექტი შთამბეჭდავია – იმის წყალობით, რომ უჯრედებიდან ზედმეტი სითხე განიდევნება, წონაში კლების პროცესი ჩქარდება.
წყარო:მარაო