„თავად თუ არ წყალობთ, ალბათ გარშემო უამრავი ადამიანი იცით, ვინც დილას, ახალ დღეს სასიამოვნო, არომატული ყავით იწყებს, ზოგი შაქრით, ზოგიც – უშაქროდ, ნალექიანს, ხდნად, ლატეს, კაპუჩინოს, როგორც ამბობენ, ყავის გემოს უკეთ აღსაქმელად, შაქრის გარეშე ჯობია… თუმცა, როგორც სპეციალისტები ამბობენ, ასევე მნიშვნელოვანია, იმის ცოდნა, თუ დღის რომელ მონაკვეთში უნდა დავლიოთ ყავა საუკეთესო შედეგისთვის;
მკვლევართა რჩევა კი, ასე გამოიყურება;
Reuters-ის მიერ ჩატარებული კვლევის მიხედვით, ამერიკელების 65 პროცენტი ყავას ყოველდღე სვამს, 85 პროცენტი კი, მას რეგულარულად მოიხმარს.
თუმცა, CNBC-ის ცნობით, საუკეთესო შედეგების შესაგრძნობად, ყავა დღის კონკრეტულ მონაკვეთში უნდა დალიოთ.
დიეტოლოგი ლაურა ჩიპულო CNBC-ისთან საუბრისას აცხადებს, რომ დილით, გაღვიძებისთანავე ყავის დალევამ შესაძლოა, გაღიზიანებადობა გამოიწვიოს.
მისი თქმით – საუკეთესო დრო რამდენიმე საათის შემდეგ დგება…“ კითხვა განაგრძეთ ბმულზე